Google Analytics

Thursday, August 10, 2017

Градински мебели - градински комплект Палисандър

Добре дошли в Блог За дома и градината !

Това е градински комплект Палисандър - включва две пейки и маса. Размерите са 190 см дължина , ширина плота на масата 75 и височина 75 . Относно пейките изработени са по стандарт. А цена ? Сигурно се питате. Цената беше 470 см , СПЕЦИАЛНО ПОРАДИ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ ЦЕНАТА Е 300 лв. Да , така е . Спестявате 170 лв , с които без проблем да си платите доставката и пак ще Ви останат :D . Майтапа настрана.

Маса и пейките от комплекта са масивни , здрави и удобни. Обработени са с няколко слоя лак и други препарати , с цел устойчивостта на дървото да бъде по-голяма .
Предимство на нашите продукти е това , че те са наистина добре подготвени и няма да имате никакви опасения за метериологичните условия. Подходящи са за заведения , вили , къщи за гости, хижи , механи, ресторанти , бистра , таверни,градината и т.н.

За да поръчате начините са два или поръчвате от онлайн магазина . На този линк https://zadomaigradinata.vikremonti.info/
Или от фейсбук страницата , като трябва да позъните на тел. 0888323359 за потвържение. Линк към Фейсбук https://www.facebook.com/gradinskimebelibg/

Снимки на комплекта , който все още е НАЛИЧЕН.






No comments:

Post a Comment