Google Analytics

Wednesday, December 27, 2017

4 Причини да пуснете Безплатна Обява в Онлайн магазин

Както вече е известно Магазин За Дома и Градината предоставя възможност за публикуване на безплатни обяви за продажба , покупка или дарение. В този блог ще Ви предствим накратко новата идея и колко големи са шансовете Ви да достигнете по-бързо до сделка.

В Онлайн Магазин За Дома и Градината се продават различни декоративни подаръци, мебели , врати , стоки за домашни любимци и т.н.Пред Вас се открива една нова и безплатна възможност за популязиране на Вашите продукти. Ще продавате по-лесно , по-бързо и без ограничения. 

1. Да публикуваш обява е Безплатно ! - Независимо в каква категория е обявата Ви  Авто-Мото, Електроника, Спорт, Работа, Имоти, Услуги, Домашни Любимци, Дом и Градина, Бизнес и оборудване, Свободно време, Детски стоки публикуването е безплатно.

2. Публикуваните обяви важат за цялата страна - Тъй като Магазин За Дома и Градината има посетители от цялата страна Вашите обяви са видими за посетители от всички градове във всички области.

3. Първата безплатна обява е с Неограничен брой снимки - Да, точно така всяка първа безплатна обява е с неограничен брой снимки.

4. Всяка обява ще бъде споделена в социалните мрежи ! - Всяка първа безплатна обява ще бъде публикувана в социалните профили на За Дома и Градината във Фейсбук, Linked In, Twitter , Google Plus и др.

Нова Обява може да публикувате , чрез бутона Обяви на интернет адрес https://zadomaigradinata.bg/ . След като достъпите страницата с публикуваните обяви цъкнете върху бутона НОВА ОБЯВА. Ще бъдете прехвърлени в страницата за регистрация. След успешна регистрация, просто влезте в профила си. Получавате автоматично права за публикуване на обяви. За допълнителни въпроси, проблеми с функционалността се обадете на тел. 0888 32 33 59 

2 comments: