Google Analytics

Thursday, June 29, 2017

Как да поддържаме къщичката на нашето куче ?

Вероятно сте се сблъсквали с въпроса " Как да поддържам къщичката на кучето ми ? " . Отговорът е прост : " Оставете го то само да се грижи за нея ! " . Майтап , естествено.

Ще започнем накратко с това дали къщичката е от дърво. Хубаво е да поставите нещо меко , което се пере лесно . Също така дървото е добре да не се чисти с препарати за почистване на прозорци , плочки и т.н. На пазара съществуват мокри кърпи , които за дървени конструкции като къщите за кучета. Има една много добра идея ,която получихме от клиент. По поръчка поставихме изкуствена трева в колибката на неговото куче , като избрахме вид изкуствена трева, която да бъде удобна на домашния му любимец.

Важно е , ако къщичката след време се разкове или някъде се получат пукнатини да ги запълнете с кит. След което да ги изшлайфате и лакирате с подходящ лак. Ако къщичката , която сте поръчали последно не е импрегнирана е добре в следващ път да уточните това , че желаете да е импрегнирана. Ще бъде по - защитена пък и маслените импрегнанти са добра алтернатива.

Обучете домашния си любимец още от малък. Вярно е , че някои породи не са податливи , но можете да откриете начини в Youtube . Публикуваме видеото в този линк https://www.youtube.com/watch?v=jFMA5ggFsXU

Благодарим Ви , че посетихте блога ни.
Ако вашето куче няма къщичка може да му поръчате от нашия онлайн магазин за Къщи за кучета https://zadomaigradinata.vikremonti.info/

Очакваме Вашите запитвания и на телефон 0888323359





No comments:

Post a Comment