Google Analytics

Wednesday, July 19, 2017

Производството на маси и пейки

Днешната тема е " Производството на маси и пейки " . Какво по-хубаво от това да си поръчаш индивидуален модел маса с пейки , особено ако ти се налага да обзавеждаш новото си заведение или градината и дървения навес. 

В този блог ще Ви разкрием какво се случва ,когато си поръчате например пейки с маса. Да речем , Вие сте от Стара Загора и тъкмо откривате новото си заведение до Стадиона. Нека започнем , позвънявате , цената е страхотна и включва всичко от което имате нужда. И изработката и транспорта. 

В дърводелския цех приемат размерите , които сте посочили и започват да изработват дървените детайли , които на по-късен етап ще бъдат сглобени. Технологията при всеки дърводелец е строго индивидуална,затова няма да изпадаме в подробности. 

След като детайлите са готови е време за тяхната обработка от машините , за да бъдат с идеална форма и симетричност.

Вече имате сглобени , маса и две пейки от масив, защото дървените маси и дървените пейки се изработват от такъв материал. Предстои да бъдат подготвени за транспорт . Те се опаковат и се товарят в подходящото превозно средство. И пристигат на посоченият от Вас адрес. 

В снимките ще Ви представим моделите , които ние сме произвеждали ,ако имате заявка знаете телефона 0888323359. Няма проблем да позвъните и за запитване . 

Нашият онлайн магазин се намира на интернет адрес :https://zadomaigradinata.vikremonti.info/

Магазин За дома и градината се намира в гр. Казанлък , на бул.23ти Пехотен Шипченски Полк №20 

Работим в цяла България , но главно в градовете : Казанлък , Стара Загора , Пловдив , Димитровград, Хасково , Кърджали , Асеновград 




No comments:

Post a Comment